Hellsberg Green

Hellsberg GREEN on uusi vihreän logistiikan palvelumuoto asiakkaillemme, jotka ovat kiinnostuneita kestävän kehityksen mukaisesta strategiasta ja haluavat pienentää ympäristövaikutuksia selvällä sekä helposti mitattavalla tavalla. Palvelun tarkoitus on päämäärätietoisesti vähentää kasvihuonepäästöjä ja parantaa ilmanlaatua kustannustehokkaasti.

Hellsberg GREEN -palvelussamme tavoitteet toteutetaan käyttämällä polttoaineena Neste MY uusiutuvaa dieseliä, joka on valmistettu 100% uusiutuvista ja vastuullisista raaka-aineista. Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu jäterasvoista, tähteistä ja kasviöljyistä ja on luokitukseltaan vetykäsiteltyä kasviöljyä (Hydrotreated Vegetable Oil, HVO). Verrattuna perinteiseen dieseliin, uusiutuva diesel ei heikennä ajoneuvon suorituskykyä, mutta vähentää hiilidioksidipäästöjä 90%.

Suomalainen Neste MY uusiutuva diesel perustuu Neste Oyj kehittämään NEXBTL-teknologiaan. Tieteellisissä tutkimuksissa ja kenttäkokeissa on osoitettu, että 100-prosenttinen Neste MY käyttö tarjoaa seuraavia hyötyjä suhteessa perinteiseen rikittömään dieseliin.

Hellsberg GREEN -palvelussa haluamme yhdistää asiakkaamme arvoketjuun, joka tuottaa ympäristöystävällistä lisäarvoa ja laatua kilpailun kiristyessä merkittävissä määrin. Korkean laadun tuottaminen toimitusketjuissa ja asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä tekijöitä, joten huolehdimme parhaamme mukaan asiakkaidemme kuljetustarpeista ja tavoittelemme aina pitkäaikaisia liikekumppanuuksia. Palvelu sisältää myös reaaliaikaiset seuranta- ja lämpötilajärjestelmät sekä kuljetuskapasiteetin tehokkaan käytön.

 Ympäristöystävällinen kuljetus — Hellsberg GREEN