Elintarvikekuljetukset Turun alueella – Lounaisjakelu Oy

  • Lounaisjakelu Oy on Ralf Hellsberg Oy:n sisaryritys, joka on perustettu v. 2004 tukemaan Turun alueen jakelutoimintaa. Lounaisjakelu Oy:n päätoimintaa ovat elintarvikekuljetukset Turun alueella. Toimialueemme ulottuu Laitila-Turku-Aura-Parainen-Paimio akselille ja niiden ympäryskuntiin.
  • Kalustomme ovat FRC-luokiteltuja ja lämpötilaseurantalaitteistolla varustettuja. Pystymme jakelemaan isoja sekä pieniä määriä elintarvikkeita, koska meiltä löytyy kuljetuskalustoa laajalti. Tällä hetkellä pienin jakoautomme on 2.95m korkea, joka mahtuu melkein kaikkiin Turun keskustan parkkihalleihin, kuten esim. Wiklund ja Stockman.
  • Lisäksi Lounaisjakelu Oy tarjoaa asiakkailleen kylmäterminaalipalveluita Turun Rieskalähteentiellä, jonne asiakkaamme voivat halutessaan toimittaa rahdin suoraan. Se tuo joustavuutta aikatauluihin ja kuljetuskustannukset jäävät pienemmiksi. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä, koska pystymme palvelemaan laajalla sektorilla heidän toiveidensa mukaisesti.
  • Ota yhteyttä, niin jotta voimme keskustella sekä neuvotella juuri teidän tarpeille sopivat logistiset ratkaisut. Kiitos!

Terminaali tarjoaa 250m² tilaa asiakkaidemme tarpeille. Lämpötila +2 – +6°C.

Oiva-raportti

OIVA-RAPORTTI